Over ons

over ons

Welkom bij mijn ruitershop, genoemd naar een paard dat nauw aan mijn hart ligt.

Ikzelf ben een instructrice en squire bij de Academische Rijkunst met jarenlange ervaring bij het trainen van paarden. Ook heb ik al decennia lang paarden aan huis, en dan komen en gaan er nogal wat paardenspullen in de zadelkamer.

Mensen in mijn omgeving waren nieuwsgierig naar mijn ervaringen met die spullen, waardoor ik me er steeds meer in ging verdiepen. Zo kon ik anderen steeds beter helpen aan nieuwe spullen die perfect bij de ruiter en paard pasten.

Dankzij deze webshop zal ik nog meer mensen kunnen helpen bij hun zoektocht naar paardvriendelijke spullen die mooi bij hun paard staan, praktisch zijn bij de training of nuttig zijn voor de verzorging of het houden van paarden. 

Vanuit thuis, gevestigd in Rucphen, kan ik mensen ook helpen bij het vinden van een passend zadel. Ik kom dan langs met een testzadel, en geef tips over het gebruik ervan. Doordat ik alles eerst zelf uitprobeer en kritisch beoordeel, kan men zeker zijn van goede kwaliteit.

Bij deze wens ik u veel plezier bij het shoppen bij Ruby’s Ruitershop. Vragen zijn altijd welkom via onze contactpagina.

Met vriendelijke groet,

signature